Ofertes

Botiga i Taller

Benvinguts a la pàgina web de PLANAS FORESTAL I JARDINERIA, S.L.

Som una empresa ubicada a Ripoll des de fa més de 30 anys. Ens dediquem a la venda i reparació de maquinària forestal i de jardí.

Som distribuïdors oficials de marques capdavanteres en el sector: STIHL, VIKING, HUSQVARNA, HONDA, ECHO, OUTILS WOLF, JONSERED, entre d’altres.

A la nostra botiga hi trobareu màquines relacionades amb el sector forestal (motoserres, desbrossadores, podadores), amb el sector agrícola (motoaixades, eines per el camp), així com també pel sector de la jardineria (tallagespes, tractors, riders, robots tallagespa) i el sector industrial i de la construcció (perforadores, talladores de formigó, aspiradors industrials) entre moltes d’altres.

El nostre principal valor afegit, el taller, ens permet assegurar un correcte manteniment i reparació de les màquines, mitjançant l’ús de recanvis originals, i amb la garantia de l’experiència que ens avala.

Amb la present botiga online us volem mostrar més de 500 articles, especialment accessoris, eines manuals, i equips de protecció individual (EPI’s) que complementen la venda de màquines.

Estem disposats a assessorar-vos en qualsevol article que us interessi, a oferir-vos la millor opció per la cura de l’hort, el jardí o la finca. Esperem que podeu gaudir d’aquest nou aparador per nosaltres que és internet.

Distribuïdors oficials